Ons creatief proces

Tijdens een verkennend gesprek leren wij het project, de dagelijkse gewoontes en interesses beter kennen. In de ontwerpfase gebruiken we onze creativiteit en passie voor licht en ruimte om deze informatie te vertalen naar lichtoplossingen die perfect aansluiten bij de lichtbehoeften.

Het lichtconcept

We plannen een tweede afspraak in waarbij we het voorontwerp van het lichtplan presenteren en de effecten van de voorgestelde lichtelementen laten beleven in onze toonzaal en lichtstudio.

Het definitief lichtplan met offerte

Na de tweede sessie finaliseren we het voorontwerp tot het definitieve lichtplan. Dit bezorgen we zowel digitaal als geprint. Ook werken we een offerte uit voor de gekozen in- en opbouwverlichting.

Onze verlichtingsgids

Na bestelling van de (inbouw)verlichting maken we een compleet technisch dossier op inclusief technisch plan. Zo weten alle partijen die meewerken aan het project welke voorbereidingen we van hen verwachten voor de realisatie van de verlichting. Houd rekening met +- 12 werkweken vooraleer wij dit technisch dossier kunnen voorleggen. Maak dus tijdig uw afspraak.

Onze check-up

Voor een optimale realisatie van het lichtplan komt één van onze technische experts op werfbezoek, tussen de elektriciteits- en pleisterwerken in, om te controleren of alle voorbereidende werken correct zijn utigevoerd voor de installatie van de verlichting. Zo kunnen wij incorrectheden tijdig opsporen.

Onze finishing touch

Zodra de afwerkingswerken voltooid zijn, wordt de verlichting geïnstalleerd door onze ervaren techniekers of in eigen regie. Na de installatie komt één van onze lichtexperts nog even langs voor het richten van de spots, het instellen van lichtsferen en een laatste eindcontrole.

Lichtstudie voor nieuwbouwprojecten

toggle