Plan uw lichtontwerp

Staat u voor een nieuwbouw, verbouwing of ander bouwproject en denkt u na over uw wooninrichting? Licht is heel belangrijk en bepaalt in grote mate, in samenspel met de architectuur en uw wooninrichting, de sfeer in een ruimte. Een goede verlichting is bovendien functioneel, sfeervol en energievriendelijk. Vergeet dan ook zeker het licht niet en maak tijdig een lichtplan op. U kunt het best een lichtontwerp laten maken voor de aanvang van de elektriciteitswerken. 

Volgens uw smaak en budget

Onze ervaren lichtarchitecten denken samen met u, en eventueel uw (interieur)architect, na over het ontwerp van uw verlichting. We werken samen een plan uit dat voor lange tijd zal voldoen aan de lichtbehoeften van uw wooninrichting. Uiteraard houden we steeds rekening met uw smaak, bouwstijl en budget. Wij zorgen voor de technische ondersteuning van de elektricien en architect. 

De weg naar jouw lichtontwerp

Bij een lichtstudie of lichtadvies gaan we op zoek naar lichtoplossingen die passen bij uw lichtbehoeften, de architectuur en het gebruik van de ruimtes. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en de implementatie van de nieuwste technologieën, creëren wij voor u de gepaste sfeer.

Tijdens een verkennend gesprek in onze toonzaal leren wij het project, de dagelijkse gewoontes en interesses van de klant beter kennen.  Hierna gebruiken wij onze creativiteit en passie voor licht en ruimte om deze informatie te vertalen naar lichtoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Bent u geïnteresseerd in een advies?

Onze lichtadviezen gebeuren steerds na afspraak. U kan ons contacteren als u meer wilt weten over de werkwijze en specifieke voorwaarden van onze lichtstudies of over het deskundig advies van onze lichtadviseurs

Werkwijze

toggle