Viabizzuno is een collectie van Mario Nanni.

Deze bezieler is voorlopig nog weinig bekend bij het grote publiek. Voor architecten daarentegen is hij een meester inspirator met zijn collectie, waarbij hij op een bijzondere manier licht in de architectuur integreert. Dit is met geen enkele andere collectie te vergelijken. Elk detail van elke armatuur is ontworpen in dienst van het licht. Licht, materiaal, vormgeving, afmeting en verhoudingen zijn uitgepuurd.
Maar bovenal heeft deze lichtcollectie een ziel, waardoor elk lichtontwerp iets bijzonders wordt. Niet te verwonderen dat architecten zoals Robbrecht en Daem, Karla Menten, David Chipperfield, Jean Nouvel, Peter Zumthor en vele anderen er fan van zijn.  Als lichtarchitecten en officiële verdeler van Viabizzuno gebruiken we vaak lichtelementen uit deze collectie voor tal van projecten in België en Nederland. We hebben een groot deel van onze showroom en lichtstudio omgebouwd tot een echte Viabizzuno store. Op die manier kunt u het bijzondere licht van deze armaturen ervaren.
Onze lichtarchitecten werken altijd met een lichtstudie of lichtplan en geven lichtadvies. Hierdoor is het eindresultaat altijd uniek. U bent alvast welkom in onze toonzaal. Contacteer ons voor meer informatie.
Viabizzuno

Viabizzuno

toggle